Eigen honden

1984. Blydo, een rasloze hond die leek op een combinatie Duitse Staande Korthaar x Duitse Brak kwam in ons leven. Een hond met verlatingsangst maar zo ontzettend lief en aanhankelijk. Hij was altijd bij ons, bij alles wat we deden.
1999. Blydo overleed na een mooi leven van 15½ jaar.

1999. Er kwam een nieuwe hond. Een Duitse Staande Korthaar met stamboom. Twister van ’t Bressertje. Hij heeft er voor gezorgd dat we nu de dingen doen die we doen.

2001.Er kwam wederom een Duitse Staande Korthaar, Filette Südwest bij ons wonen. Twister en Filette waren samen de aanleiding tot onze kennelnaam en naam voor de hondenschool en later de trimsalon. Twistfill.
Onze kennel naam, von Twistfill’s Stolz, betekent de trots van Twister en Filette.

2004. Uit de combinatie Twister van ’t Bressertje x Filette Südwest is, geboren in het A-nest, Anne Beau von Twistfill’s Stolz gebleven bij ons in huis.

In 2013 kwam onze eerste grote Abrikoos Poedel reu, Silence.  Een hond die heel goed past in de trimsalon en die ook regelmatig mee gaat naar workshops en shows.

2014. Zomer 2014 hebben wij afscheid van Twister genomen die na een rijk leven van ruim 15 jaar toe was aan zijn laatste rustplek. Een stabiele, rustige, enorm lieve reu waar we veel van en mee geleerd hebben. Een hond om nooit te vergeten.

2015. Voorjaar 2015, als maatje voor Silence, is J’lee, wederom een Duitse Staande Korthaar , bij ons komen wonen. Onze jongste dsk die met haar mooie koppie velen harten steelt. Ook zij is, tijdens openingstijden, regelmatig in de trimsalon te vinden.

2017. Voorjaar 2017 is bij ons komen wonen, Odessa, een grote poedel abrikoos. Deze kleine dreumes is een echte deugniet en een heel ondernemend hondje. Ook zij , zal tijdens openingstijden van de trimsalon in de trimsalon aanwezig zijn.


 

 

voor alle ras en rasloze honden