Hondenschool Twistfill

Hondentraining in Boskoop . Deze trainingen worden alleen gegeven op vrijdag overdag.
Niet in grote groepen zoals op de reguliere hondenscholen / kynologenclubs maar in kleine groepjes zodat iedere combinatie alle aandacht kan krijgen die ze verdienen. Alle groepen zullen bestaan uit max. 5 deelnemers. Het kan dus voorkomen dat een groep vol is. In dat geval zoeken we naar een oplossing.

Aanbod
In de “Balans en Fitness” wordt de aandacht gelegd op het bewegen van de hond. Of het nu een jonge hond is of een senior. Iedere hond heeft recht op een fit en soepel lichaam. Geschikt voor huishonden én voor sporthonden.

In de “Puppygroep” wordt aandacht gegeven aan de opvoeding maar ook aan het bewegen van de pup en zijn ontwikkeling. Het kan zijn dat de puppygroep vol zit of al gestart is , als dit zo is dan kunt u kiezen voor de privé les.

De groep “Junioren – Volwassen” is het vervolg op de puppygroep en geschikt voor honden vanaf 20 weken.

De groep “Hoopers” is voor die combinaties die graag willen hooperen met hun hond. Honden zijn hier welkom vanaf +/- 1 jaar, jongere honden uitsluitend na overleg.

Voor de hond met begeleider die niet in een groep wil of kan trainen is er ook de begeleiding op maat, de priveles. Geschikt voor junior tot senior.

De groepen bestaan uit maximum 5 combinaties.
De groepslessen duren 45 minuten.


De lessen “begeleiding op maat (prive les)”duren een half uur.