Hondenschool Twistfill

Coronanieuws

Doordat vele trainingen stilliggen i.v.m. de Coronavirus tot en met 1 juni, zo ook alle nieuwe groepen bij onze hondenschool, starten we vanaf heden tot 1 juni met de privéles tegen gereduceerde prijs omdat ik me van bewust ben dat er mensen zijn die ruim 2 maanden stilliggen met de trainingen wel lang vinden.
Uiteraard wel met de voorzorgsmaatregelen van het RIVM.
U kunt met een privéles terecht voor gehoorzaamheid, soepel bewegen en hooper trainingen. Al deze lessen zijn op afspraak en afgestemd op de combinatie. Voor de cursist met een pup tot de cursist met de senior.
De privéles tot 1 juni 2020 kost € 30 en is geheel op afspraak. De privéles kan een eenmalige les of een terugkerende les zijn.
Een afspraak is te maken alleen telefonisch. Op tel. 06-10436779

Inmiddels zijn we gestart met de hondentraining in Boskoop .
Niet in grote groepen zoals op de reguliere hondenscholen / kynologenclubs maar in kleine groepjes zodat iedere combinatie alle aandacht kan krijgen die ze verdienen. Alle groepen zullen bestaan uit max. 4 deelnemers. Het kan dus voorkomen dat een groep vol is. In dat geval zoeken we naar een oplossing.

Op de pagina’s van de hondenschool is het weer het een en ander aangepast en ook de groepen hebben een verandering qua volgorde ondergaan.

In de groep “Soepel bewegen” wordt de aandacht gelegd op het bewegen van de hond. Of het nu een jonge hond is of een senior. Iedere hond heeft recht op een fit en soepel lichaam. Geschikt voor huishonden én voor sporthonden.

In de continue instroom “Puppygroep” wordt aandacht gegeven aan de opvoeding maar ook aan het bewegen van de pup en zijn ontwikkeling.

De groep “Junioren – Volwassen” is het vervolg op de puppygroep en geschikt voor honden vanaf 20 weken.

De groep “Hoopers” is voor die combinaties die graag willen hooperen met hun hond. Honden zijn hier welkom vanaf +/- 1 jaar, jongere honden uitsluitend na overleg.

De groepen zullen bestaan uit maximum 4 combinaties.
De lessen zijn op vrijdag overdag.

Een cursus van 10 lessen kost €120,– .
Als u een keer niet kunt, kan deze les niet ingehaald worden.

Ook is het mogelijk om Prive les te volgen. Voor die combinatie die om diverse redenen zich niet prettig voelen in een groepje of die extra aandacht nodig hebben.
Een prive les kost € 45,00.

Opgeven is mogelijk vanaf heden.

Trimsalon-Hondenschool-Unieke Kadootjes