Tarieven

Het uurtarief wat berekend wordt is incl. btw er wordt dan wel uitgegaan dat de hond een klitvrije vacht heeft en geen vlooien, uiteraard krijgt u ook in 2021 nog steeds 5% korting als u uw afspraak direct maakt voor de volgende trimbeurt. Het kortingstarief wordt dan ook bij de volgende trimbeurt berekend, mits de afspraak niet na een later tijdstip verzet is.

Alle rassen, op de honden met een stokhaarvacht en uitzonderingen na, heeft zijn eigen vaste tarief, maar dit tarief wijkt af indien:
•De hond voor een groot deel in de klit zit en de trimbeurt daardoor langer duurt,
•De hond een vervilte vacht heeft en de trimbeurt daardoor langer duurt
•De hond een verwaarloosde vacht of een ernstige castraat vacht heeft en deze “opgeknapt” moet worden.
•De hond zich zo misdraagt dat wij de tijdsgrens ernstig overschrijden wat staat voor de trimbeurt van de desbetreffende hond
In al deze gevallen wordt de tijd berekend dat de trimbeurt langer duurt.
Zorg u er dan ook voor dat uw hond klit en viltvrij naar de trimsalon komt om ellende voor de hond en een hoger tarief te vermijden.
Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.tien-redenen-waarom-een-trimbehandeling-meer-kost-dan-jouw-eigen-knipbeurt

-Graag uw hond vlovrij brengen. Heeft uw hond toch vlooien? Dan wordt uw hond vlo vrijgemaakt , deze behandeling kost minimaal € 25,00.

U hond is dan vlo vrij maar niet beschermt tegen toekomstige vlooien, u zult daar uw eigen aanpak op los moeten laten. Heeft de hond vlooien dan wordt u tijdens de trimbehandeling daarvan op de hoogte gesteld.

-Bij een volledige trimbeurt wordt de hond gewassen, indien nodig worden: de oren gereinigd en geplukt.
Ook kunt u er voor kiezen om het gebit te laten reinigen met de Emmi-Pet, let op dit moet er apart bij besteld worden want het reinigen van het gebit wordt apart berekend.

Heeft de hond voor een wasbeurt eigen shampoo nodig bijv. van de dierenarts , neem dit dan mee.knipsel

-In de trimsalon kan gepind worden.
-Bent u een trouwe bezoeker van de trimsalon en maakt u bij uw afspraak direct een vervolg afspraak dan heeft u recht op korting bij uw vervolgafspraak , kijk ook bij kortingskaart voor de voorwaarden.-Trimsalon Twistfill werkt vanaf 1-1-2015 volgens de algemene voorwaarden van de VVTN.
-De puppybeurt kost € 35.00. Het bedrag van € 35.00 krijgt de eigenaar terug als deze binnen 6 maanden een trimafspraak heeft.
-Betaling uitsluitend per kas of pin.
-Er is een klanten stop voor ruwharige grote plukhonden en cairn terriërs.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de gezondheid van uw huisdier en u bent telefonisch niet te bereiken dan wordt, indien noodzakelijk, Dierenartsen Praktijk Bodegraven ingeschakeld. Mocht u het hier niet mee eens zijn laat dan voor de trimbeurt de gegevens van u eigen dierenarts achter.
-Mocht om wat voor reden dan ook niet staat zijn om uw hond te brengen en te halen dan kunt u gebruik maken van de haal en breng service van de trimsalon. Hiervoor worden wel kosten voor in rekening gebracht.
In deze trimsalon worden geen katten getrimd.