10 jaar

Hoera , de trimsalon is jarig.
Al 10 jaar mag ik uw hond(en) trimmen en daar ben ik erg blij mee.
Vele honden bezoeken de trimsalon om vervolgens naar wens van het baasje of vrouwtje in een mooi modelletje gezet te worden.
In de afgelopen tien jaar heb ik heel veel honden zien komen en helaas ook honden zien gaan, soms door verhuizing, vaak door overlijden en soms door andere redenen.
Tijdens de afgelopen tien jaar heeft u uw hond aan mij en een hele tijd ook aan mij en stagiaires toevertrouwd.
Na anderhalf jaar zonder stagiaires te hebben gewerkt start ik in Januari 2017 weer met een stagiaire, haar naam is Marieke. Sommige van u hebben haar in 2016 al ontmoet omdat ze toen twee weken stage liep in de trimsalon. Marieke hoopt haar laatste stage periode te voltooien bij mij in de trimsalon.
10 jaar lief en leed heb ik samen met u gedeeld. Hopelijk mag ik nog vele jaren lief en leed met u delen en mag ik ook uw hond nog vaak op mijn tafel tegen komen.
Maar zoals ik al zei, 10 jaar, HOERA, want veel trimmers haken na een aantal jaren af om diverse redenen maar 1 van de redenen is meestal ook , het is zwaar werk. Ja, dat kan ik alleen maar beamen. Daarom werk ik met de modernste materialen en ook zo ergonomisch mogelijk om lijf en leden zoveel mogelijk te sparen want ik wil nog lang niet stoppen met het trimmen.

Inmiddels is ook de winnaar bekend van de Bake a Bone: Fam. Swaalep uit Boskoop. Gefeliciteerd.