Eigen honden

Voor meer details over onze honden bezoek dan onze website.
(www.von-twistfills-stolz.nl)

2018 Op 20 april is geboren bij ons tussen haar 7 broertjes en zusjes onze Dominiek. De duitse staande korthaar. Zij is nagenoeg niet aanwezig in de trimsalon maar is onder andere wel de reden dat de ingang van de trimsalon is veranderd. De tuin is nu afgesloten zodat niemand meer de tuindeur open kan laten staan of last heeft van onze viervoeters.

2017. Voorjaar 2017 is bij ons komen wonen, Odessa, een grote poedel abrikoos. Deze kleine dreumes is een echte deugniet en een heel ondernemend hondje. Ook zij , zal tijdens openingstijden van de trimsalon in de trimsalon aanwezig zijn.
In september van dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van Filette, zij mocht de mooie leeftijd van ruim 16,5 jaar behalen. Een vriendin om nooit te vergeten en voor altijd een plekje in ons hart. Dag moppie, geniet daar op de eeuwige jachtvelden.

2015. Voorjaar 2015, als maatje voor Silence, is J’lee, wederom een Duitse Staande Korthaar , bij ons komen wonen. Onze jongste dsk die met haar mooie koppie velen harten steelt. Ook zij is, tijdens openingstijden, regelmatig in de trimsalon te vinden.

2014. Zomer 2014 hebben wij afscheid van Twister genomen die na een rijk leven van ruim 15 jaar toe was aan zijn laatste rustplek. Een stabiele, rustige, enorm lieve reu waar we veel van en mee geleerd hebben. Een hond om nooit te vergeten.

In 2013 kwam onze eerste grote Abrikoos Poedel reu, Silence.  Een hond die heel goed past in de trimsalon en die ook regelmatig mee gaat naar workshops en shows.

2004. Uit de combinatie Twister van ’t Bressertje x Filette Südwest is, geboren in het A-nest, Anne Beau von Twistfill’s Stolz gebleven bij ons in huis.

2001.Er kwam wederom een Duitse Staande Korthaar, Filette Südwest bij ons wonen. Twister en Filette waren samen de aanleiding tot onze kennelnaam en naam voor de hondenschool en later de trimsalon. Twistfill.
Onze kennel naam, von Twistfill’s Stolz, betekent de trots van Twister en Filette.

1999. Er kwam een nieuwe hond. Een Duitse Staande Korthaar met stamboom. Twister van ’t Bressertje. Hij heeft er voor gezorgd dat we nu de dingen doen die we doen.

1984. Blydo, een rasloze hond die leek op een combinatie Duitse Staande Korthaar x Duitse Brak kwam in ons leven. Een hond met verlatingsangst maar zo ontzettend lief en aanhankelijk. Hij was altijd bij ons, bij alles wat we deden.
1999. Blydo overleed na een mooi leven van 15½ jaar.